В САЩ Денят на майката офицално се празнува през втората неделя

...
В САЩ Денят на майката офицално се празнува през втората неделя
Коментари Харесай

Ето от кого е наследила сексапила си Нина Добрев

В Съединени американски щати Денят на майката офицално се празнува през втората неделя на май. Това стана причина редица известни персони да се извърнат към своите обществени мрежи, с цел да отдадат респект към дамите, които са ги родили. 
 Връзката на Нина Добрев и Шон Уайт се задълбочава - каква е идната огромна крачка за тях
Предстои ли идната огромна крачка за Нина Добрев и Шон Уайт

Чуваме ли сватбения марш

Изключение не направи и Нина Добрев. Актрисата с българско родословие употребява този специфичен ден, с цел да показа едни доста персонални и интимни фотоси на майка си Михаела Добрева. На едната я виждаме бременна, явно с Нина, до момента в който по-големият брат на актрисата - Александър, нежно целува майка си по коремчето. На другата Михаела театралничи по бански. Не можем да отречем, че наподобява удивително. 

" Мамо, ти си невероятна, чествам те всеки ден, само че изключително през днешния ден. Честит ден на майката. Много обич от бебето в коремчето ти ", написа Нина Добрев под фрагментите. 

Феновете на актрисата не пропуснаха да споделят откровеното си удивление - от една страна какъв брой поразително наподобява Нина на майка си, а от друга какъв брой секси е Михаела. Склонни сме да се съгласим и с двете им констатации. 
 Какво да чакаме от ролята на Нина Добрев в The Out-Laws
Колко смешна може да е Нина Добрев

Актрисата взе участие в комедия

Михаела добре по компетентност е художник. Семейството на актрисата мигрира в Торонто, Канада, когато тя е доста дребна. Нина не крие от почитателите си, че има близки връзки със своята майка. Актрисата постоянно разгласява фотоси, на които виждаме двете да прекарват време дружно и да се забавляват като същински приятелки. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР